ADATVÉDELMI 
NYILATKOZAT 

A nonfluencer.hu oldalra a velemenyvezer@nonfluencer.hu e-mail használatával beérkező tartalmak beküldői az alábbiak szerint járulnak hozzá a személyes adataik kezeléséhez:

„Az Adamsky Kft. által üzemeltetett, nyílt szerkesztésű nonfluencer.hu oldal felhasználójaként kijelentem, hogy hozzájárulok az általam beküldött szöveges és/vagy mozgóképes tartalom publikálásához, továbbá kijelentem, hogy az általam beküldött tartalom vonatkozásában minden olyan jogosultsággal rendelkezem, ami alapján azt az oldal üzemeltetői, azaz az Adamsky Kft. munkatársai rendelkezésére bocsáthatom publikálási céllal.

 

A tartalom beküldőjeként tudomásul veszem, hogy a tartalom megjelen(tet)ése és személyemhez (vagy az általam képviselt jogi személyhez) kapcsolása alkalmas lehet a nyilvánosság előtt arra, hogy a személyemet (vagy az általam képviselt jogi személyt) az oldal által feldolgozott témával, az ahhoz kapcsolódó bármely állásponttal összefüggésbe hozza.

Hozzájárulok továbbá, hogy az e-mail címemet és a nevemet az oldal üzemeltetője abból a célból tárolja, hogy a későbbiekben az adott tartalomhoz köthető beküldő személye – indokolt esetben – visszakövethető és azonosítható legyen. Ilyen indokolt eset lehet többek között, de nem kizárólag az utólagos törlési igény.

Kijelentem, hogy a fentieket megismerve az adatszolgáltatásom önkéntes.”

© 2018-19 Adamsky Budapest